Koulutus

MetaWORKSHOPS

KEVÄT 2018

 

17.–21.2.                 Maailman pienin naamio  -punainen nenä (25h)

9.–11.3.                   Neutraalinaamio  -esiintyjän tietoinen keho (15h)

7.-8.4 ja 27.–29.4     Ajatteleva keho: Corporeal Mime, viikonloppu 1 (12h), viikonloppu 2. (15h)

4.–6.5.                     Ekspressiivinen naamio  -fyysinen roolinrakennus ja sanaton tarinankerronta (15h)

 

MetaWORKSHOPS

 

Teatteri Metamorfoosi järjestää työpajoja esittävän taiteen laajalla kentällä; mm. teatterin, sirkuksen ja nukketeatterin tekijöille.

Naamioiden käyttö, miimi ja ylipäätään fyysinen lähestyminen esittävään taiteeseen antavat ominaisleimansa opetustarjonnalle. Naamionvalmistus voidaan integroida myös osaksi näyttelijäntyön opetusta. Kurssit räätälöidään tilaustyönä, joten ne soveltuvat yhtä hyvin ammattilaisille, ammattiin opiskeleville kuin harrastajille.

Naamioita ja miimiä voidaan käyttää työvälineenä esiintyjän kehollisen ja tilallisen ilmaisun monipuolistamiseksi, missä tapauksessa aiempaa kokemusta naamioiden käytöstä ei tarvitse olla.

Suunnittelemme ja toteutamme myös ammattilaisille tai esittävän taiteen ammattiin opeskeleville suunnattuja pitkäkestoisia naamioteatteriesityksiin tähtääviä koulutusprojekteja.

Teatteri Metamorfoosin lähestymistapa opetustyöhön on saanut voimakkaasti vaikutteita ranskalaisesta Lecoq-teatteripedagogiikasta, jonka kasvatteja teatterin perustajajäsenet ovat.

Pedagoginen ote on läsnä myös Teatteri Metamorfoosin omissa taiteellisissa tuotannoissa. Pyrimme pitämään yllä tutkivaa otetta kaikilla toiminnanaloillamme ja sisällytytämme projekteihin jäsentemme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää koulutusta.

Tulevista työpajoista saat parhaiten tietoa liittymällä postituslistallemme.

 

MENNEET TYÖPAJAT