MasQue 2009

MasQue 2009 -kansainvälinen naamioteatterifestivaali 24.-27.9

Teatteri Metamorfoosi järjesti kaksi vuotta sitten ensimmäistä kertaa kansainvälisen MasQue –naamioteatterifestivaalin. Tavoitteenamme oli naamioteatterikulttuurin tunnetuksi tekeminen suomessa ja kotimaisten ja ulkomaisten tekijöiden verkoston luominen. Kävijämäärä ja innostunut yleisöpalaute kannusti meitä jatkamaan festivaalitoimintaa ja päätimme että festivaali järjestettäisiin joka toinen vuosi. Tänä vuonna naamioteatterin ystäviä hemmotellaan taas Stoassa 24.-27.9.

Tämänkertainen festivaaliohjelmisto valottaa monipuolisesti naamioteatterin eri muotoja ja mahdollisuuksia, joita kotimaisten tekijöiden lisäksi ovat tutkineet teatterin tekijät Latviasta, Sveitsistä, Ruotsista, ja Italiasta

Festivaaliyleisö, joka haluaa tutustua naamioteatterin hikiseen käytäntöön, voi osallistua kahden päivän commedia dell’arte työpajaan 19.-20.9.

Festivaaliviikonlopun aikana Teatteri Metamorfoosi järjestää yhteistyössä Teatterikorkeakoulun kanssa naamioaiheisen seminaarin, luentojen ja käytännön demonstraatioiden voimin. Teatterikorkeakoulun torilla voi tutustua kolmen viikon ajan italialaisen naamionvalmistajan kolmekymmenvuotisen taitelijauran juhlanäyttelyyn.

Tervetuloa!

MasQue 2009 järjestää Teatteri Metamorfoosi yhteistyössä oheisten tahojen kanssa.