MasQue 2013

 

Kiitos kaikille, jotka osallistuivat festivaalille! Kiitos katsojille, esiintyjille, avustajille ja festivaalin monille tukijoille. Erityiskiitos Stoan henkilökunnalle! Koska festivaalin teemana oli klovnin punainen nenä, nähtiin Stoassa paljon klovneja. Tunnelma oli onnellinen ja festivaali onnistui erinomaisesti. Tapaamme MasQuessa kahden vuoden päästä uudelleen!

Kiitokset:

Koneen Säätiö
Suomen kulttuurirahasto/Uudenmaan maakuntarahasto
Helsingin kaupunki/kulttuurikeskus
Institut Francais
Tutkivan teatterityön keskus
Teatterikeskus

sekä:

Bar Sandro
Café Stoa
Cmmn sns prjct
Ekoego
Ekolo
Helsingin Kahvipaahtimo
Itis
Kakku & Leipä Keisari
Pilailupuoti
Reilun kaupan Tähti
Reprum ry
S-market Vaasanhalli
Valkkeri 

 

MasQue 2013

-kansainvälinen naamioteatterifestivaali

18.–20.10.

STOA itä-Helsingin kulttuurikeskus

 

Tänä vuonna naamioteatterifestivaalin teemana on “maailman pienin naamio”, joten luvassa on punaisia neniä ja naurun täyteisiä hetkiä Stoassa. Ohjelmistossa on aikuisille ja lapsille suunnattuja kotimaisia ja ulkomaisia teatteriklovneriaesityksiä sekä työpajoja.

Teatteriklovneria toimii parhaiten kontrastien rajapinnassa, joten esitysten aiheet ovat tiiviisti kosketuksissa elämän varjopuoliin ja suuriin tragedioihin.

 

Teatteri Metamorfoosi on järjestänyt vuodesta 2007 kahden vuoden välein kansainvälisen MasQue -naamioteatterifestivaalin yhteistyössä Helsingin kulttuurikeskus Stoan kanssa. Tapahtuman tarkoituksena on laajentaa naamioteatterin näkyvyyttä Suomessa ja kannustaa uusia tekijöitä alalle. Lisäksi mahdollistetaan kotimaisten ja ulkomaisten tekijöiden verkostoituminen. Kyseessä on Euroopan ainoa jatkuvasti toistuva kansainvälinen naamioteatterifestivaali.

Tervetuloa!