MasQueNÄYTTELYT

VEM PLOCKAR UPP SKÄRVOR AV ETT SPRUCKET JAG / 

QUEEN OF SPLINTERS

Anna-Sofia Nylund-Allén

 

PAIKKA

Stoan Galleria

AIKA

28.9.-4.10

VIDEO

Palkittu lyhytelokuva 66 vuotiaasta naisesta, joka käy läpi lapsena ja aikuisena kokemaansa hyväksikäyttöä. Tarinankerronnan apuna ovat Pauliina Turakka Purhosen ekspressiiviset nuket.

KIELI

Ruotsi, tekstitys englanniksi


 

 

 

 

 

TOURETTE-KARAOKE

Salla Sorri

 

PAIKKA

Stoan Galleria

AIKA

28.9.-4.10

VIDEO

Touretten syndrooma on impulsiivisia pakko-oireita aiheuttava oireyhtymä, joka tekee kantajansa elämän haastavaksi oireiden kiusallisuuden vuoksi. Guy on kansainvälinen youtube Tourette-karaoke tähti, joka ei voi esiintyä kiroilematta. Tourette-karaokessa kolme suomalaista toureetikkoa laulaa karaokea Guyn jalanjäljissä.
 

KIELI

Suomi, tekstitys englanniksi

 

 

 

SELLI

European Theatre Collective

 

PAIKKA

Stoan Galleria

AIKA

28.9.-4.10

ÄÄNI-INSTALLAATIO

Selli on romaniankielisten haastattelujen pohjalta tehty ääni-installaatio, ja se on European Theatre Collectiven Identiteetti -hankkeen ensimmäinen osa ID:Romania. Installaatiolla etsitään vastauksia kysymykseen, miten oma identiteetti säilyy asuinpaikan vaihtuessa. Pitääkö oma identiteetti vankina tai vapaana tässä uudessa ympäristössä? Sellissä kuullaan Suomessa erilaisilla sosiaalisilla tasoilla eläviä ihmisiä. Ovatko kaikki romanialaiset rikollisia ja kerjäläisiä vai ovatko he kenties yrittäjiä, opiskelijoita, sairaanhoitajia tai raksamiehiä?

KIELI

Romaniankieli, suomi