Poppius-naamiot

TILAA OMA POPPIUS-NAAMIO TAI

NAAMIOSARJA

OPETUSVÄLINEEKSI TAI

ESITYKSEEN

 

Teatteri Metamorfoosi on vuodesta 2013 asti valmistanut tilaustyönä Antero Poppiuksen suunnittelemia naamioita. Poppius-naamiot ovat korkealaatuisia, kestäviä teatterinaamioita, jotka tehdään huolellisesti käsityönä Poppiuksen naamionvalmistusperinteitä kunnioittaen.

Poppius-naamiot ovat ilmaisuvoimaisia teatterilavalla ja aseistariisuvia koulutustilanteissa. Naamiot soveltuvat yhtä lailla ammattilaisten, harrastajien kuin lasten esityksiin tai opetusvälineeksi.  

Tutustu sivun alareunassa olevaan kuvagalleriaan.

Päivitämme kuvagalleriaan kuvia tilattavissa olevista naamiomalleista sitä mukaa kun valmistamme niitä.

 

TAUSTAA

Suomalainen naamionvalmistuksen pioneeri Antero Poppius loi viiden vuosikymmenen aikana mittavan naamiomalliston, joista tunnetuimpia ovat groteskit kokonaamiot. Naamioita on testattu käytännön esitys- ja teatteriopetustyössä vuosikymmenten ajan ja niiden ajattomat humoristiset hahmot puhuttelevat tunnistettavuudellaan ja liioitellulla muotokielellään naamioiden ystäviä ympäri maailmaa.

Lisätietoa historiasta

 

MATERIAALI

Antero Poppius otti aikoinaan naamionvalmistuksensa materiaaliksi leluteollisuudessa käytetyn lateksin ja kehitteli omaa salaista reseptiään vuosikymmenten ajan. Luonnonkumi on valitettavasti ominaisuuksiltaan sellainen, että se hapertuu aikaa myöten käyttökelvottomaksi.

Teatteri Metamorfoosin uustuotannossa luonnonlateksi on korvattu synteettisellä lateksilla eli neopreenillä. Tämä tekee naamiosta kestävän ja pitkäikäisen.

 

HINNASTO 2018*

250€ kpl

Sarja-alennus: Yli neljän kappaleen naamiosarjoihin tulee tuntuva alennus, esimerkkinä 10 kpl naamiosarja yht. 1700€ (jolloin kappalehinta on vain 170€)


NAAMIONVALMISTAJA

Johanna Kultala

 

TIEDUSTELUT JA NAAMIOTILAUKSET

soile(at)metamorfoosi.com

 

*Teatteri Metamorfoosi pidättää oikeudet muutoksiin.

 

 

 

NAAMIOMALLIT

Tutustu Poppius-naamioiden malleihin allaolevissa valokuvagallerioissa. (Vie kursori kuvan päälle, niin näet naamion numeron.)

Naamiot on jaettu kolmeen sarjaan; ekspressiiviset kokonaamiot, puolinaamiot ja eläinaiheiset naamiot. Eläinaiheiset naamiot ovat lasten kokoa.