top of page

MetaWORKSHOP:

ÄÄNIJAHTI (12h)

-oman äänen metsästysviikonloppu klovneille

 

14.–15.5.2022

Ilmoittautumiset 29.4. mennessä, kiitos!

 

KURSSIKUVAUS

Haluaisitko päästä paremmin selville oman klovnisi äänestä? Jännittääkö äänenkäyttö, puhuminen ja laulaminen klovnina? Tervetuloa jäljittämään klovniääntäsi viikonloppukurssille!

Kurssin aikana tutustumme klovnin äänenkäyttöön sekä puhuen että laulaen. Teemme äänenkäyttöön liittyviä teknisiä harjoitteita sekä laulua ja puhetta sisältäviä improja sekä yksin että ryhmässä. Tavoitteena on luoda pohjaa kestävälle äänenkäytölle klovnina ja avata väyliä kohti henkilökohtaisen klovniäänen löytymistä.

 

KOHDERYHMÄ

Kurssille osallistumisen edellytyksenä ovat perustiedot ja kokemus klovneriasta. Musiikillisia tai äänenkäytöllisiä ennakkotaitoja sen sijaan et tarvitse. Tervetuloa rinta rottingilla, kurkku suorana tai äänihuulet ja jalat tutisten! 

 

OPETTAJA

Helena Leminen on klovneriaan erikoistunut teatteri-ilmaisun ohjaaja ja musiikkipedagogi. Hän on opiskellut fyysistä teatteria ja klovneriaa mm. Giovanni Fusetin, Philippe Gaulierin ja Ana Vazquez de Castron johdolla. Leminen on ollut tiukassa klovneriakoukussa vuodesta 2012 lähtien niin esiintyvänä klovnina kuin klovnerian opettajana ja ohjaajanakin. Hän on toiminut klovnina myös mm. ikäihmisten parissa palvelutaloissa sekä lasten ja perheiden kanssa Sairaalaklovnien palveluksessa. Leminen on kuulunut Teatteri Metamorfoosin jäsenistöön vuodesta 2014 lähtien. 

HINTA

120 €

AIKATAULUT

La-su klo 10-17 (sisältää tunnin ruokapaussin)

OSALLISTUJAT

Min 8  

PAIKKA

Teatteri Metamorfoosi /Point Fixe

Suvilahdenkatu 10 a 4 krs

00500 Helsinki

Metro: Kalasatama tai Sörnäinen

Kartta

 

 

(Teatteri Metamorfoosi pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.)

bottom of page